Sev Kardeşim!

Sev Kardeşim!
  • 19 Aralık 2015 09:00

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaşama geçirdiği sosyal projelere verdikleri destekle büyük takdir toplayan gönüllü gençler, yine örnek bir etkinliğe imza attı. Abla-Ağabey-Kardeş , Gençler-Yaşlılar El Ele gibi toplumsal projelerin hayata geçirilmesinde önemli katkıları olan gönüllüler, Gündoğdu Meydanı’nda toplanarak “Sev kardeşim” yazılı pankartlar açtı. Amaçlarının tüm gençleri sosyal sorumluluk projelerine davet etmek olduğunu söyleyen gençler, ülkemize ve tüm dünyaya barışın gelmesinde gönüllü çalışmaların büyük rol oynayacağını dile getirdi. Gençlerin etkinliğine destek veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanı Aytuğ Balcıoğlu, gönüllü gençler sayesinde İzmir’de yıllardır bir çok sosyal projenin başarıyla uygulandığını belirterek, “Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Abla-Ağabey-Kardeş ve Gençler-Yaşlılar El Ele projelerinde yer alan gönüllüler etkinlik kapsamında düzenlenen Körfez turuna da katıldı

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir’in geleneksel festivaliyle Bayındır’da yine çiçekler açtı 
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.