Sertifikalı fidanlar toprakla buluşuyor

Sertifikalı fidanlar toprakla buluşuyor
  • 14 Nisan 2016 11:10

Bornova Belediyesi’nin tarıma destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği fidan dağıtımları devam ediyor. Son olarak sertifikalı yüzlerce zeytin fidanı, Kayadibi Mahallesi’nde Başkan Olgun Atila’nın katılımıyla üreticilere teslim edildi.

Yılbaşından bu yana elma, kayısı ve erik başta olmak üzere binlerce ücretsiz fidan dağıtan Bornova Belediyesi, zeytin üreticilerine de destek oluyor. Zeytincilik Araştırma Enstitüsü’nden temin edilen zeytin fidanları Kayadibi Mahallesi’nde dağıtıldı.

Yetkililer, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda yağlık ve yemeklik zeytin fidanları olmak üzere dağıtım gerçekleştireceklerini ifade ederek çeşitli mahallelerde toplamda 2 bin 500 fidanın dağıtılacağını belirtti.

Sertifikalı fidanlar toprakla buluşuyor

Zeytin barışın simgesi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tarımsal üretime desteklerine devam edeceklerini söyledi. Başkan Atila “Zeytin ağacı barışın simgesidir. Barış içinde, kardeşçe bir Türkiye diliyoruz. Başlattığımız bu dağıtımları en kısa zamanda kırsaldaki hemşerilerimize ulaştıracağız” dedi.

Bornova Belediyesi’nin dağıttığı sertifikalı fidanlardan alan vatandaşlar ise yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek verdiği destekten dolayı Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a “otobüs hattı” teşekkürü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.