ŞENOL ASLANOĞLU GENEL BAŞKANIN İRADESİNİ UTANÇ VERİCİ BULMUŞTU

ŞENOL ASLANOĞLU GENEL BAŞKANIN İRADESİNİ UTANÇ VERİCİ BULMUŞTU
  • 20 Aralık 2022 09:48

Yaklaşan Genel seçimler öncesi CHP Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarına istifa etmeleri için verdiği süre bu hafta doluyor. Milletvekilliği için kolları sıvayanlardan birinin de İzmir İl Başkanı Deniz Yücel olacağına kesin gözle bakılıyor. Yücel’den boşalacak olan il başkanlığı koltuğuna kimin oturacağına ilişkin çalışmalar da sürüyor.

İzmir örgütünü 2023 ve 2024 seçimlerine götüreceği düşünülen yeni il başkanı adaylarının belirlenmesi doğrultusunda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer titizlikle çalıştı. Soyer’in İl başkanı olarak Genel Merkeze sunacağı listede birkaç isim olacağı bu isimlerden öne çıkan ismin 2019 yerel seçimlerinde Balçova Belediye Başkanı aday adayı olan Şenol Aslanoğlu olduğu CHP içinde konuşuluyor.

CHP içinde, kapalı kapılar ardında ve Whatsapp gruplarında Şenol Aslanoğlu’nun sosyal medya hesabından Çalkaya’nın eşinin Başkan adayı ilan edilmesinden sonra paylaştığı bir görsel dolaşmaya başladı…

ŞENOL ASLANOĞLU GENEL BAŞKANIN İRADESİNİ UTANÇ VERİCİ BULMUŞTU

GENEL BAŞKANIN İRADESİNİ UTANÇ VERİCİ BULMUŞTU

Geçtiğimiz yerel seçimler de YSK tarafından adaylığı iptal edilen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya yerine Kemal Kılıçdaroğlu’nun kararı ile Çalkaya’nın eşi Belediye başkanı adayı gösterilmişti.

O dönem Balçova Belediye Başkan aday adayı olanlar ile birlikte, Şenol Aslanoğlu’nu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Genel Merkezin kararını ve iradesini utanç verici bulmuştu.

Sosyal medyada “Keşke partimiz bizi bu kadar utandırmasaydı” ifadesi ile paylaşımlara yer vermişti.

GENEL MERKEZİ NASIL TEMSİL EDECEK!

CHP Genel merkeze iletilecek listede, ismi güçlü adaylar arasında yer alacağı iddia edilen Şenol Aslanoğlu ‘nun bu paylaşımı ile Genel başkanın ve genel merkezin iradesini utanç verici olarak tanımlayan bir adayın il başkanı olup genel merkezi temsil edip edemeyeceği fısıltı olarak parti içinde merak konusu oldu. (GAZETEEGE- HABER MERKEZİ)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.