SEL FELAKETİNİN VURDUĞU KASTAMONU’DA EN ZOR GECE YAŞANDI

SEL FELAKETİNİN VURDUĞU KASTAMONU’DA EN ZOR GECE YAŞANDI
  • 12 Ağustos 2021 10:59

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinden sonra en zorlu ve en acı gece yaşandı. Evlerine giremeyen, yakınlarından haber alamayan vatandaşlar, geceyi dışarıda geçirdi.

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde başlayan yağmur sonrasında Ezine Çayı’nın da taşması ile birlikte sel felaketi yaşandı. İlçenin büyük bölümü sular altında kalırken bölgeye hemen AFAD, UMKE ve JAK timleri gönderildi. Ekipler arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürürken itfaiye ekipleri de araçların ulaşabildiği noktalardan vatandaşları tahliye etmeye çalıştı.SEL FELAKETİNİN VURDUĞU KASTAMONU'DA EN ZOR GECE YAŞANDISEL FELAKETİNİN VURDUĞU KASTAMONU'DA EN ZOR GECE YAŞANDISEL FELAKETİNİN VURDUĞU KASTAMONU'DA EN ZOR GECE YAŞANDI

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Yıldız Kenter Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Karabağlar Kent Konseyi Gençlik Çalıştayı’na katıldı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.