SEFERİHİSAR BELEDİYESİ’NDE CİNSEL TACİZ!

SEFERİHİSAR BELEDİYESİ’NDE CİNSEL TACİZ!
  • 7 Mart 2023 14:45

Seferihisar Belediyesi’nde bomba iddia… Seferihisar Belediyesi’nde İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görev yapan E.D. geçtiğimiz hafta gece geç saatte aynı belediyenin İnsan Kaynakları Müdürü olan A.M.O.D’ye cinsel içerikli mesaj attığı iddia edildi.

İddialara göre İmar ve Şehircilik Müdürü E.D, İnsan Kaynakları Müdürü olan A.M.O.D’ye cinsel içerikli mesaj attı. Olay A.M.O.D’nin durumu ailesiyle paylaşması sonucu, önce Seferihisar Belediyesi’ne ardından da adliyeye intikal etti. A.M.O.D’nin şikayeti üzerine Savcılık çalışma başlattı.

BAŞKAN TACİZE GÖZ MÜ YUMUYOR?

Öte yandan konunun Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’ e gitmesi ile birlikte alınan bilgilere göre daha komplike bir durum oluştu. İddialara göre Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin İmar ve Şehircilik Müdürü E.D’yi görevden almak yerine öncelikle izine çıkardı, ardından baskılara ve hukuki sürece dayanamayarak görevden aldı.

Konuya ilişkin bir çok iddia ortaya atılırken Belediye koridorlarında, İmar ve Şehircilik Müdürü E.D’nin başkana yakınlığından dolayı bu kadar korkusuzca hareket ettiği de iddialar arasında yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.