Savaşla Yoğrulmuş Bir Coğrafyada Direnen Yaşamlar Buca’da

Savaşla Yoğrulmuş Bir Coğrafyada Direnen Yaşamlar Buca’da
  • 3 Temmuz 2016 11:44

Usta gazeteci Ufuk Türkyılmaz’ın yıllar içinde görev yaptığı savaş ve çatışma alanlarında çektiği fotoğrafların yer aldığı  “ Savaşla Yoğrulmuş Bir Coğrafyada Direnen Yaşamlar” adlı fotoğraf sergisi Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Afganistan, Pakistan ve Ortadoğu’daki çatışma bölgelerinde yaşanan dramları, yokluğu ve acıları konu alan 30 eserin paylaşıldığı sergi ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Sergi, 20 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek.

Gazeteci Ufuk Türkyılmaz’ın savaşın ve kaos ortamının insanlarda bıraktığı izleri, acıları ve yokluğu yansıtmaya çalıştığı “ Savaşla Yoğrulmuş Bir Coğrafyada Direnen Yaşamlar” adlı fotoğraf sergisi Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.

Savaşla Yoğrulmuş Bir Coğrafyada Direnen Yaşamlar Buca’da

30 eserin yer aldığı sergi, gazeteci Ufuk Türkyılmaz’ın özellikle Afganistan, Pakistan ve Ortadoğu’da yaşanan savaş ve çatışma alanlarından objektifine çarpan fotoğraf karelerinden oluşuyor.

Kadın ve çocukların yaşadığı yokluk ve çaresizliğin karşısında direnen hayatların gözler önüne serildiği fotoğrafların yer aldığı sergi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Urla Belediye meclisinden 2023 faaliyet raporuna şerhli onay
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.