Şaşkına Çeviren Olay!

Şaşkına Çeviren Olay!
  • 29 Şubat 2016 12:16

Gizem Çetinkol-Gazete Ege/Başkanlık koltuğuna oturduğu günden beri adı sürekli olaylar ve usulsüz işlerle anılan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, eğlence hayatına farklı bir boyut kazandırdı. Başkan Arslan, kafasına para yapıştırılan ilk belediye başkanı olarak tarihe geçti!

Başkan Arslan’ın, başkanlık koltuğuna oturduktan sonra Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’nu tekrar belediyede yüksek maaşla işe almasının yankıları sürüyor. Öte yandan gündemden düşmeyen bir diğer konu da, belediye meclisinde Başkan Arslan’a muhalif tutum sergileyen CHP’li Meclis üyeleri Mustafa Avdan, Yusuf Çoban, Erkan Tuncer ve Süleyman Karadağ’ın kesin ihraç talebi ile tedbirli olarak disipline gönderilmesi oldu.

BAŞKAN ARSLAN’A 100 TL!

Geçtiğimiz günlerde Çiğli Akvaryum Kafe’de gerçekleşen Karslılar gecesi ilginç görüntülere sahne oldu. Disipline gönderilen meclis üyelerinden Mustafa Avdan, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan halay çekerken, Arslan’ın kafasına 100 TL’lik banknot yapıştırdı. Avdan’ın bu davranışı çevredekilerin şaşkınlığına neden olurken, Başkan Hasan Arslan’ın tepkisizliği gözlerden kaçmadı. Başkan Arslan, hiçbir şey olmamış gibi eğlencesine devam etti.

DENETİM RAPORU, YEĞEN ARSLAN, BAŞKAN MERTOĞLU…

Başkan Arslan, geçtiğimiz aylarda denetim raporlarına şerh koydurmakla, yeğeni Niyazi Arslan’ın sahibi olduğu Kalan Proje Restorasyon ve İnşaat firmasından normalden yüksek bedellerden aldığı hizmet ve işçilerin maaşlarını ödenmemesi ile gündeme gelmiş, ardından da ilçe başkanı Zeynel Mertoğlu’nu yüksek meblağda maaşla belediyede çalıştırmasıyla da kamuoyunda kendine yer bulmuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay mesaiye Temizlik İşleri Şantiyesinde başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Zehra çevik dedi ki:

    Bu nasıl bişeydir ya 🙂 çok güldüm

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.