SARIGÜL 2021’DE PARTİSİNİ KURUYOR

SARIGÜL 2021’DE PARTİSİNİ KURUYOR
  • 26 Ekim 2020 23:06

Gazete Ege – Kulis Haber //2019 yılı yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa edip DSP’den Şişli Belediye Başkanı adayı olan Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketini 4 Ocak 2021’de partileştiriyor.

Mustafa Sarıgül’e yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Türkiye Değişim Partisi’nin Genel Sekreterinin de CHP eski Ankara Milletvekili ve CHP Eski PM üyesi Hasan Aydın olacağı öğrenildi. Partinin İl ve ilçe başkanlarının bir kısmı belli olurken, bir kısmı da gelecek günlerde belli olacak.

DEMOKRATİK TÜZÜK

Kurulacak olan partinin tamamen demokratik bir tüzükten oluşacağı  vurgulanırken, en göze çarpan tüzük maddesi ise 2 seçim üst üste başarı sağlayamayan Genel Başkan’ın başkanlığı  düşecek.

Partinin Genel Merkezi sanılanın aksine Çankaya Yıldız’da değil, Ümitköy’de olacak, binanın tadilatı devam ediyor.

GENÇLİK VE KADINLAR DEĞER GÖRECEK

Şişli Gençlik Kollarında siyasi hayatına başlayan Mustafa Sarıgül her fırsatta gençliğin önemini vurguluyordu. Dinamik bir partinin oluşması için kolları sıvadığı öğrenilen Sarıgül’ün görev dağılımında gençlere ve kadınlara ağırlık vereceği edinilen bilgiler arasında.

Öte yandan partide siyaset arenasının güçlü isimleri yer alacağı öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı Belediyesi engellilerin sesi ve kulağı oluyor
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.