Sandıkta Atatürk’e sahip çıkın

Sandıkta Atatürk’e sahip çıkın
  • 30 Mart 2024 11:42

 CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, yarın gerçekleşecek seçimin Atatürk’ü sevenler, onun ilke ve inkılaplarını savunanlarla heykeline bile tahammül edemeyen, önünü kapatmak için kendi posterlerini asanlar arasında olacağını savundu.

Herkesi oy vermeye ve Türkiye’nin temel değerlerine sahip çıkmaya davet eden Eşki, “Bu seçimde oyunuzu kullanırken sadece bir vatandaşlık görevi yapıyor olmayacaksın; Atatürk Türkiye’sini savunanlar ile adliye koridorlarında ‘şeriat isteriz’ diye slogan atanlar arasında tarafını belirleyeceksiniz. İstanbul Sözleşmesini savunanlar ile onu yürürlükten kaldıranlar arasında; ‘AKP’ye oy vermek vaciptir’ diyenlerle ‘Türkiye şeyhler, dervişler ve müritler ülkesi olamaz” diyenler arasında bir seçime gidiyoruz. İşçiye, çiftçiye, emekliye sahip çıkanlarla, ‘Ananı da al git’ diyenler arasında karar vereceksiniz. Parti rozetlerini çıkartmalarına, içkili lokantaları gezerek takiye yapmalarına aldanmayın. Tarafınızı laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olmaktan yana belirleyin, oyunuzu Atatürk’ün partisine atın” dedi.Sandıkta Atatürk’e sahip çıkın

Oyları CHP’de birleştirelim

Pazartesi sabahı Bornova başta olmak üzere Türkiye’nin her köşesinde CHP’nin ipi göğüslemiş olacağını öne süren Ömer Eşki, “Sokakta, pazarda, çarşıda her yaştan Bornovalıyla bir araya geliyoruz. Herkesin CHP’ye oy vermek için nedeni var. Emekliler ‘Maaşımla geçinebileyim, bayramlarda torunuma harçlık verebileyim diye CHP’ diyor. Öğrenciler ‘Yurdumuz, kalacak yerimiz yok, festivallerimiz yasaklı. Demokratik üniversite için CHP’ diyor. Kadınlar ‘Eşitliği Atatürk getirdi, bugün de bir tek onun partisi savunuyor. O yüzden CHP’ diyor. Çalışanlar ‘Günde 12 saat çalışıp ay sonunu getiremiyoruz. İnsan onuruna uygun bir yaşam için CHP’ diyor. İşyeri sahipleri ‘Döviz uçtu, yakıta para yetiştiremiyoruz. İşletmemizi ayakta tutamıyoruz’ diyor. Türkiye’yi 22 yıldır yöneten, halkı yoksulluğa mahkum eden, devletin içini boşaltan bu anlayışa artık ‘Dur’ deme zamanı gelmiştir. Bunun yolu ise bu iktidarın iş başından uzaklaşması gerektiğini düşünenlerin küçük farklılıkları bir kenara bırakması ve oylarını CHP’de birleştirmesidir” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FİLİZ BAŞKAN’DAN LİDERLİK ZİRVESİ MESAJI: DOĞRU YERDESİNİZ
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.