Sahte Rakı Kabusu Bitmiyor

Sahte Rakı Kabusu Bitmiyor
  • 13 Aralık 2015 13:09

Sahte rakı kabusu, İstanbul’dan sonra İzmir’e sıçradığından beri ölümler dinmiyor. İzmir’de sahte rakıdan ölenlerin sayısı, 12’ye ulaştı.

Hatay Semti’ndeki bir marketten aldıkları sahte rakıyı içtikten sonra fenalaşınca hastanelere kaldırılıp tedaviye alınanlardan 8 kişi ile Urla İlçesi’nde kendi ürettiği rakıdan içen 1 kişi daha önce hayatını kaybetmişti. Yine alkol tükettikten sonra fenalaşıp Ege Üniversitesi’ne kaldırılan 2 kişi daha yaşamını yitirmişti.

Hatay Semti’nden aldığı sahte rakıdan içtikten sonra fenalaşıp geçen 26 Kasım’da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılanlardan Mehmet Fatih Hindioğlu da dün yaşam mücadelesini kaybetti. Bir apartmanda kapıcı olarak çalıştığı öğrenilen Hindioğlu’nun ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Talihsiz adamın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. İzmir’de sahte rakıdan ölenlerin sayısı da 12’ye çıkmış oldu.

Sahte rakıyla ölüme neden oldukları için market sahipleri H.B. ile eşi H.B. daha önce tutuklanmıştı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.