Sağanak ve Fırtına Uyarısı

Sağanak ve Fırtına Uyarısı
  • 17 Ocak 2016 11:51

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yurdun batı kesimlerinde kuvvetli, çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlar görüleceğini, Batı Akdeniz’de de kuvvetli fırtına beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada:

“Yurdumuzun batı kesimlerinde başlayan ve Marmara, Ege ve Batı Akdeniz’de zamanla etkisini arttıracak olan yağışların; Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Bilecik, Uşak, Denizli, Kütahya çevreleri ile Isparta ve Burdur’un kuzeyinde kuvvetli, Kıyı Ege (İzmir, Manisa, Aydın, Muğla) ile İstanbul, Bursa, Yalova, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir ve Antalya çevreleri ile Isparta ve Burdur’un güney kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Batı Akdeniz’de güney ve güneydoğudan (kıble ve keşişleme) esmekte olan rüzgarın yarın (pazar) sabah saatlerinden sonra kuvvetini artırarak 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına, öğle saatlerinden sonra ise 7 ila 9 (60-90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın gece saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir” denildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir’de 23 Nisan coşkusu kentin dört bir yanını saracak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.