Romanlardan Coşkulu Karşılama

Romanlardan Coşkulu Karşılama
  • 14 Aralık 2015 10:00

Bornova’da çoğunlukla Roman vatandaşların yaşadığı Tarlabaşı Mahallesi’ni ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Roman vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Roman vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılanan Atila ve Purçu, davul ve zurna eşliğinde mahalleyi gezdiler. Atila ve Purçu, Roman vatandaşların öneri ve isteklerini dinledi.

Romanlardan Coşkulu Karşılama

Tarlabaşı çok önemli

Kentin her noktasında yaşam standartlarını yükseltmek için çaba harcadıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu amaçla Bornova’nın her yerinde proje ve hizmet üretiyoruz. Tarlabaşı Mahallemiz de özel olarak önem verdiğimiz bölgelerimizden biri. Burası Bornovamızın en eski yerleşim birimleri. Roman vatandaşlarımızın yaşadığı bu mahallemizde de ortak akılla çok güzel işler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Romanlardan Coşkulu Karşılama

Yerel yönetimlerimizle birlikte çalışıyoruz

Roman vatandaşların yaşadığı sıkıntıların giderilmesinin kendisi için birinci öncelikte olduğunu vurgulayan İzmir Milletvekili Özcan Purçu da şöyle konuştu: “Ülkemizdeki refah koşullarından eşit şekilde Roman yurttaşlarımızın da yararlanması ana amacımız. Ayrıca Romanların eğitim ve kültür alanında da desteklenmesi yönündeki projeler önemli. Yerel yönetimlerimizle birlikte bu konular üzerinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda belediyelerimizle birlikte onlara hizmet ediyoruz.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da Atatürk Oratoryosu heyecanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.