PET İZMİR: Hedefimiz Avrupa’nın da zirvesi

PET İZMİR: Hedefimiz Avrupa’nın da zirvesi
  • 9 Eylül 2022 12:53

Ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri, 6. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı PET İZMİR 2022 için gün saymaya başladı. 29 Eylül – 02 Ekim 2022 tarihlerinde Tema Fuarcılık tarafından düzenlenecek organizasyon Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de gerçekleşecek. Geçmiş yıllardaki fuar başarısından kaynaklanan katılımcıların büyük ilgisi nedeniyle organizasyon daha geniş olan B salonuna taşındı. Sektörün seçkin katılımcı firmaları ve ziyaretçilerine yeni işbirliği fırsatları sunacak fuar, sektörün ticaret hacmini büyütecek.

Hedefimiz Avrupa’nın da zirvesi

Pet sektöründe önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, “Evcil hayvan yemleri, ürünleri ve aksesuarları üretiminde büyük gelişmeler yaşandı. Sektörün öncü firmalarından olan katılımcılarımız birçok yeni ve trend ürünlerini ilk kez ziyaretçilerle buluşturacak. Can dostlarımız ve hayvan severlerin yaşam standartlarını yükselten ürün ve hizmetler göz dolduracak. Fuar alanı, ürün yelpazesi ve uluslararası katılım yönünden önemli bir büyümeyi gerçekleştirdik. Her geçen gün çıtasını yükselttiğimiz fuarımızı Avrupa’nın zirvesine İzmir Büyükşehir Belediyesi ev İzmir Ticaret Odası başta olmak üzere sektör paydaşlarımızla birlikte taşıma hedefindeyiz” dedi.

Uluslararası nitelikli organizasyon

6.Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı PET İZMİR 2022’nin uluslararası boyutu geçmiş yıllara oranla daha da büyüdü. Türkiye dışındaki 12 farklı ülkeden 17 yabancı firma PET İZMİR 2022’de katılımcı olacak. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerinin ilgi göstereceği organizasyonu Avrupa Birliği, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Türk cumhuriyetlerinden önemli alım heyetleri ziyaret edecek. Türkiye’nin kuzeyindeki savaş gerginliği, Çin’deki pandeminin etkisi ile pet sektöründeki ithalatçıların bu fuara her zamankinden daha fazla ilgi göstereceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Dostların tüm ihtiyaçları

Birbirinden özel stantlarda kedi ve köpeklere dair Mama, Sağlık Ürünleri, Bakım ve Kozmetik Ürünleri, Kedi Kumu, Dekorasyon Malzemeleri, Tekstil Ürünleri, Aksesuar ve Oyuncaklar görücüye çıkacak. Akvaryum severlerin ise Sağlık ürünleri, Bakım Ürünleri, Dekorasyon Malzemeleri, Akvaryum Sistemleri, Akvaryum Aydınlatmaları ve diğer Akvaryum Canlıları ilgisini çekecek. Fuarda kedi, köpek, kuş ve balık ile egzotik canlılara ait ürün ve hizmetler ağırlıkta olacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ESHOT’a kalite tescili

Heyecan dolu etkinlikler

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi’nin (KEM) gösterisi nefesleri kesecek. Kedi ve köpeklerin kuaförleri dereceye girmek için düzenlenecek yarışmalarda maharetlerini gösterecek. Fuar İzmir’de Uluslararası Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu (KIF) tarafından  ‘Uluslararası Irk Standartları Yarışması’ gerçekleştirilecek. Sürpriz etkinlikler ziyaretçilerle buluşturulacak.

6.Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı PET İZMİR 2022 Fuar İzmir B Salonunda 29 Eylül-02 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Fuar 11:00 ile 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.