Park Gönüllüleri İş Başında

Park Gönüllüleri İş Başında
  • 29 Şubat 2016 08:43

Buca’nın parkları gönüllüler ile korunuyor. Buca Belediyesi’nin ilçede yer alan 245 parkın daha uzun ömürlü olmasını sağlamak hedefiyle hayata geçirdiği ‘Gönüllü Park Görevlisi’ projesi vatandaşların da destekleriyle günden güne büyüyor. Mahallelerinde yer alan parklara gönüllü görevli olan vatandaşlar, mahalle sakinlerinin park ile ilgili görüş ve önerilerini Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ileterek vatandaş ile Belediye arasında köprü oluyor.

Belediye görevlileri; otomatik sulama, ışıklandırma gibi zaman ayarı ile çalışan cihazların arıza yapması, parklarda bulunan ekipmanların hasar görmesi veya yıpranması, genel temizlik ve bakım gerektiren durumlarda Park Bahçeler Müdürlüğü ile iletişime geçerek onarılmasını sağlıyor.

Park Gönüllüleri İş Başında

Ramazan Akbulut Parkı gönüllüsüne emanet

Buca Belediyesi tarafından düzenlenerek, geçtiğimiz ay hizmete açılan 3 bin 150 metrekare alana sahip Ramazan Akbulut Parkı da gönüllüsüne kavuştu. Parkın eksikleri ve mahalle sakinlerinin taleplerini belediye yetkililerine ileterek, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlayan Parkın gönüllü görevlisi Kemal Sezik, ailelere ve çocuklara parka sahip çıkma konusunda uyarılarda bulundu.

Yapmak belediyenin korumak bizim görevi”

Parkı yapmak belediyenin, korumak ise bizim görevimiz” diyen Kemal Sezik, tüm hemşerilerine mahallelerinde yer alan parklara sahip çıkma ve ‘Gönüllü Park Görevlisi’ olmaları yönünde çağrında bulundu.

Gönüllü park görevlisi olmak isteyen vatandaşların 487 25 78 Buca Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü’ne başvurması gerekiyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  13. Alaçatı Ot Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.