Özkan’dan Ameliyat Sonrası İlk Mesaj

Özkan’dan Ameliyat Sonrası İlk Mesaj
  • 28 Nisan 2016 08:20

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, karaciğer rahatsızlığı nedeniyle Almanya’da geçirdiği ameliyatın ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Özkan, mesajında ”Merak etmeyin, eskisinden de iyiyim. Bir dizi uygulamanın ardından çok iyi olarak yurduma hafta sonu dönmüş olacağım” dedi.

MERAK ETMEYİN ESKİSİNDEN DE İYİYİM…

Tuncay Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Sağlığımı merak eden, geçmiş olsun dileklerini ileten ve dualarını eksik etmeyen bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. Var olunuz. Prof.Dr.Hüseyin Nazlıkul’un gözetiminde, sağlık sorunlarımın büyük bir bölümünü ortadan kaldıran, bir dizi uygulamanın ardından çok iyi olarak yurduma hafta sonu dönmüş olacağım. Çarşamba gününden itibaren TBMM çalışmalarına ve Anadolu’da koşturmaya kaldığımız yerden daha güçlü olarak devam edeceğiz. Merak etmeyin eskisinden de iyiyim. Sevgilerimle”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.