ÖZKAN VE KAYALAR KARŞI KARŞIYA! ESKİ BAŞKANIN EKİBİNE TIRPAN!

ÖZKAN VE KAYALAR KARŞI KARŞIYA! ESKİ BAŞKANIN EKİBİNE TIRPAN!
  • 31 Mart 2023 15:29

GİZEM ÇETİNKOL – GAZETE EGE/ Menderes Belediye Başkanvekili Erkan Özkan İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a yakın meclis üyeleri Hasan Yücel Kara ve Halil Şen’i belediye şirketindeki görevinden aldı. Tüm sosyal tesisleri ve kafeleri işleten Cumaovası A.Ş’nin başına Sezgin Işık’ı getirdi.

İçişleri Bakanlığı’nın hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle görevinden uzaklaştırdığı CHP’li Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın yerine meclisten seçilen Başkanvekili Erkan Özkan ile arası açıldı. Göreve geldikten sonra Kayalar’a yakın bazı isimleri görevden alan Özkan çalışma ekibini ve a takımını da yönetimde etkili hale getirdi. Kayalar’ın, kendisini belediyeye hakim olamamakla ve kaçak yapılarla mücadele etmemekle suçladığı için görevden aldığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar da yeni dönemde yıldızı parladı. Başkanvekili Özkan ile birlikte hareket ederek belediyeye dönen Rüzgar’ın Kayalar’ın ekibine karşı yapılan operasyonda etkili olduğu iddia edildi.

ÖZKAN VE KAYALAR KARŞI KARŞIYA! ESKİ BAŞKANIN EKİBİNE TIRPAN!

ŞİRKET YÖNETİMİNDE OPERASYON

Başkanvekili Özkan, belediyenin sosyal tesisleri ve cafeleri dahil olmak üzere tüm işletmeleri yöneten Cumaovası A.Ş’nin yönetiminde değişikliğe gitti. Kayalar döneminde göreve getirilen meclis üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yücel Kara ile Halil Şen’i görevden aldı. Menderes Belediyesi’ne ait şirketin yönetim kurulu başkanlığına Sezgin Işık getirildi. Çeşitli turizm tesislerinde çalıştığı öğrenilen ve son olarak belediyenin bazı işletmelerinde görev yapan Işık’a verilen yeni görev tartışmalara neden oldu.

Menderes Belediyesi’nde ayrıca önümüzdeki günlerde Kayalar döneminde göreve getirilen ve etkili makamlarda bulunan bazı isimlerin görevden alınması için yürütülen hazırlıkların sürdüğü kulislere yansıdı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi 
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.