Özdilek’te Mutluluğa Engel Yok

Özdilek’te Mutluluğa Engel Yok
  • 4 Aralık 2019 14:11

 

   Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle fark yaratmaya devam eden Özdilek, bu kez 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Anadolu Down Sendromu Derneği üyeleri ve ailelerini ağırladı.

Özdilek’te Mutluluğa Engel Yok

3 Aralık günü saat 15:30’da Pastacılar Atölyesi ile başlayan etkinlikler, yemek daveti ve Game Factory oyun alanında oynanan eğlenceli oyunlarla devam etti.

Özdilek’te Mutluluğa Engel Yok

 

“Mutluluğa engel yok” sloganıyla bir araya gelen çocuklar, pastacılar atölyesinde hünerlerini sergiledi. Engel tanımayan pastacılar, birbirinden lezzetli pastalar yapıp süsledi. Atölyenin ardından dernek üyeleri ve aileleri, Özdilek İzmir yönetimiyle beraber Safahat Lokantası’nın yemek davetine katıldı.

 

Game Factory oyun alanındaysa birbirinden eğlenceli oyunlarla doyasıya eğlenen çocuklarının bu anlarını fotoğraflarla ölümsüzleştirildi. Etkinliğe katılan aileler hem duygulandı hem de Özdilek tarafından unutulmadıkları için çok memnun olduklarını dile getirdi ve yönetime teşekkürlerini ileterek Özdilek’ten ayrıldılar.

Özdilek’te Mutluluğa Engel Yok

 

Özdilek İzmir, özel günler için planlayacağı etkinliklerle fark yaratmaya devam edecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’in simge meydanları örnek işbirliğiyle yenileniyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.