Özdilek’te Eğlence Sürüyor

Özdilek’te Eğlence Sürüyor
  • 27 Ocak 2020 10:48

Yarıyıl Tatili Özdilek İzmir AVM ’de Kral Şakir Çizgi Filminin Sevilen Kahramanlarıyla Renklendi.

 

Özdilek İzmir AVM, yarıyıl tatili eğlencesi sevilen çizgi film karakterlerinin birbirinden eğlenceli dans ve şovlarıyla sürdü.

Özdilek’te Eğlence Sürüyor

 

Yarıyıl tatilinin ilk günü olan 18 Ocak’ta 13:00-15:00-17:00 saatlerinde, çocuklarla buluşan, Kral Şakir’in sevilen karakterleri Şakir ve Necati miniklerle tanıştı, onlara kahkaha, dans ve eğlence dolu bir gösteri sundu.

Çocuklarla buluşmaya vaktinde yetişmeye çalışan Necati, AVM’ de yemek yiyeceği yeri ararken Şakir ona bir sürpriz hazırlamaktadır. Yemek yiyecekleri yer diye kendini gözleri kapalı bir şekilde sahnede bulan Necati, karşısında çocukları görünce çok şaşırır ancak onun da Şakir’e ve çocuklara bir sürprizi vardır. Necati tüm çocukları yemek olarak gördüğünü söyler ve onlara minik bir şaka yapar. Bunun üzerine Şakir yaptığı şaka için çok pişman olur, Necati’yi durdurmakta zorlanır. Bu çekişmeye tanık olan çocuklar kahkahalarına engel olamazlar. Tüm bunların şaka olduğunu açıklayan Necati kendini çocuklara nasıl affettireceğinin yollarını ararken Şakir’in aklına çok iyi bir fikir gelir, kahramanlarımız kendilerini affettirmek için çocuklara en güzel dansları ve şarkılarıyla unutamayacakları bir gün yaşartırlar ardından onlarla hatıra fotoğrafı çektirirler.

Özdilek’te Eğlence Sürüyor

 

Özdilek İzmir AVM’ de tatil eğlencesi 27/31 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İzmir’de ilk kez Özdilek’te gerçekleştirilecek olan Şirinler etkinliğiyle devam edecektir. Şirinlerle tanışmak onlarla dans edip eğlenmek isteyen tüm minikler 27 Ocak 2 Şubat tarihleri arasında Özdilek İzmir AVM’ yi ziyaret edebilirler.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.