Özdilek İzmir’de Geleneksel Aşure İkramı

Özdilek İzmir’de Geleneksel Aşure İkramı
  • 16 Eylül 2019 10:47

Açıldığı günden itibaren müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıyla İzmirlilerin sevilen alışveriş merkezlerinden biri olan Özdilek İzmir AVM, her sen olduğu gibi bu sene de Muharrem Ayı’nın 10. Günü olan Aşure Günü’nü unutmadı ve Misafirlerine Aşure İkram Etti.

 

 Özdilek İzmir’de Geleneksel Aşure İkramı

 

Alışveriş keyfine keyif katan Özdilek İzmir AVM ’de her sen olduğu gibi bu sene de Muharrem Ayı’nın 10. Günü olan Aşure Günü’nü unutmadı ve misafirlerine aşure ikramı etkinliği düzenledi.

 

Özdilek AVM, 14 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’ te Aşure Günü dolayısıyla misafirlerine 1.000 kişilik aşure ikram etti. Birlik ve beraberliğin sembolü olan Aşure Günü, Özdilek’i ziyaret eden misafirler lezzetli aşureyi tadarken gelenekselleşen etkinlikten memnun kaldıklarını dile getirdi.

 

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek İzmir AVM, hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerle misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  BERGAMA BELEDİYE MECLİSİ’NDE İKİ ÖNEMLİ KARAR ALINDI
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.