O Vekiller İl Başkanlığındaki Toplantıya Neden Katılmadı?

O Vekiller İl Başkanlığındaki Toplantıya Neden Katılmadı?
  • 11 Ocak 2016 13:44

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel İl Başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından birçok ziyaret gerçekleştirdi ve tebrikleri makamında kabul etti. Çalışmalara hızlı başlayan Başkan Yüksel geçtiğimiz gün Belediye Başkanlarıyla İl Başkanlığında toplantı gerçekleştirmişti.

Bir dizi toplantının ardından, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel bugün (11.01.20015)’te de CHP İzmir Milletvekilleriyle İl Başkanlığında bir araya geldi. 14 milletvekilinden 5’i toplantıya katılmadı. Toplantıya katılamayan isimlerden olan Mustafa Balbay önceden programlanmış olan NTV’deki canlı yayın programından dolayı katılamadığını söyledi Vekil Balbay, “Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediyesinin Adanan Kahveci Köprülü Kavşağının açılışının ardından akşamüzeri İl Başkanımız Alaattin Yüksel’i makamında kutladım, yarım saat kadar kendisiyle görüştüm. Pazartesi günü çok önceden programlanmış NTV’de canlı yayın konuğu olacağımı söyledim. Katılmayı gerçekten istedim,  saati öne arkaya çekmek söz konusu olabilir mi diye konuştum.  Kanal’da garanti edemedi ve bu canlı yayın benim için önemliydi o yüzden katılamadım” dedi.

Toplantıya katılamayan bir diğer isimlerden olan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’da Milli Güvenlik ve İstihbarat komisyonu toplantısı olduğu için toplantıya katılamadı.  Özkan mazeret ve özürlerini telefonla iletmesinin yanı sıra, İzmir’den sorumlu basın danışmanı Orkun Kalonya’yla İl Başkanlığına  özürlerini ve gelememe sebeplerini belirtti. İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın toplantıya katılamam nedeni İl Başkanlığının mazeret defterinde ‘önemli bir komisyon toplantısı olduğu için katılamadı’ olarak kayıtlara geçti.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ise Ankara’da mecliste gerçekleşen komisyon toplantısında olduğu için CHP İzmir İl Başkanlığında gerçekleşen milletvekilleri toplantısına katılamadı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “İğne Deliğinden Bornova” sergisi büyük ilgi gördü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.