O sözlerden sonra ilk defa karşılaşacaklar

O sözlerden sonra ilk defa karşılaşacaklar
  • 11 Şubat 2019 11:29

Gazete Ege \ Selcan Şerifaki

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer,  İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ı Çarşamba günü saat 13.00’da ziyaret edecek.

Ne olmuştu?

CHP, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer açıkladıktan hemen sonra  İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, yaptığı yazılı açıklamada,  “CHP Parti Meclisi’nde Sayın Soyer’in aday gösterilmesi ile birlikte, parti tabanımız ve bazı teşkilatlarımızda tepkiyle karşılanmıştır. Bundan sonraki süreçte Sayın Soyer kendi sorumluluğu alanında ve adaylığında kendi üzerine düşeni yapmalıdır” demişti. Bu açıklamalar İzmir’de olay olmuş. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Suç babadan oğula geçmez” açıklamasında bulunmuştu. Kırkpınar da daha sonra yeni bir açıklama yaparak, “Ben bir tespit yaptım. Bunu bir problem yaratsın diye asla söylemedim. Soyer’in babası üzerinde yapılan açıklamalar çok yersiz. Kendisine oyumuzu ve desteğimizi sonuna kadar vereceğiz” demişti.

O sözlerden sonra ilk defa karşılaşacaklar

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sporda Bayraklı farkı!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.