‘O’ isim yeniden üye yapıldı

‘O’ isim yeniden üye yapıldı
  • 14 Temmuz 2017 12:23

CHP’de, 7 Haziran seçimlerinde en çok konuşulan konulardan biriydi Atila Sertel’in adaylığının düşürülmesi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ‘gereken yapılacak’ demişti ve disiplin süreci başlamıştı.

Sertel’i YSK’ya CHP Çiğli İlçe’ye kayıtlı Ozan Çelik ve Levent Ünal ile Karşıyaka İlçe’ye kayıtlı Ülker Varol adlı partililer şikayet etmişti. Sertel o dönem yaptığı açıklamada bu üç isim maşa diyerek konuyu farklı bir boyuta taşımıştı.

Sertel’in açıklamalarının ardından parti kulislerinde bu olayın arkasında önceki il başkanı ve milletvekili adayı Ali Engin, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Arslan’ın yeğeni olan il başkan yardımcısı Niyazi Arslan’ın olduğu konuşulmuştu.

Disiplin süreci devam ederken haklarında kesin ihraç istemi olan üç isim de istifa etmiş ve bir nevi olayın üstü kapatılmıştı.

Sertel’i şikayet edenlerden biri olan Ozan Çelik, Çiğli İlçe Başkanlığı tarafından yeniden partiye üye yapıldığı ortaya çıktı.

'O' isim yeniden üye yapıldı

'O' isim yeniden üye yapıldı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.