Nöbetçi Başkan

Nöbetçi Başkan
  • 1 Nisan 2017 12:40

 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması çalışmaları için durmaksızın çalışan AK Parti Buca İlçe Başkanlığı günün her saatinde vatandaşlarla buluşuyor. Teşkilatına öncü olmak için gece gündüz sahada olan İlçe Başkanı Mustafa Arslan son olarak gece yarısı sahaya indi. Arslan, gece mesaisi yapan taksicileri ziyaret ederek 18 maddelik anayasa değişikliğini aktardı.

Başkan’dan gece yarısı mesaisi

   Halk oylamasına sayılı günler kala İzmir’in en büyük ilçesi Buca’da çalışmalar büyük hız kazandı. AK Parti ilçe Başkanlığı, vatandaşlara ulaşmak için neredeyse hiç uyumadan kapı kapı geziyor. Teşkilat üyeleriyle birlikte her an sahada olan İlçe Başkanı Arslan ise onlara örnek olmak için çıtayı biraz daha yükseltti. Sabah saatlerinde başladığı çalışmalarına gecenin ilerleyen vakitlerine kadar devam eden Arslan, gece yarısından sonra ise taksicilerle buluştu. Buca’nın çeşitli semtlerinde sabaha kadar açık olan taksi duraklarını ziyaret eden Arslan, taksicilere anayasa değişikliğini anlattı. Türkiye’nin içeride ve dışarıda düzenlenen oyunlara karşı güçlü bir iktidarla yoluna devam etmesi gerektiğini vurgulayan Arslan, ” Şu anki sistemde ehliyet almak isteyenlerin kullandığı araba gibi bir düzenek var. Milletimiz 15 yıldır bu direksiyonu sadece AK Parti’ye teslim etti ama FETÖ gibi terör örgütleri her fırsatta yan koltukta bulunan gaz ve fren sistemini eline geçirmek istiyor. İşte 15 temmuz’da o koltuğa oturmak isteyenlerin neler yapabileceklerini gördük. Milletimiz onları o arabadan aşağı attı ama bizim bu düzeneği bir an önce söküp atmamız gerekiyor. Şu an Türkiye’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider olmasaydı bu teröristler o direksiyonu ele geçirirlerdi. Şimdi o düzenekten kurtularak, Türkiye’yi kimin yönetmesini istiyorsak direksiyonu ona ve ekibine teslim etmenin zamanı geldi. Böylelikle çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşan güçlü bir Türkiye’ye kavuşacağız.” dedi. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta işçinin yüzünü güldüren sözleşme
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.