Narlıdere’de Ali Engin Dönemi

Narlıdere’de Ali Engin Dönemi
  • 8 Nisan 2019 17:55

İzmir’in Narlıdere ilçesinde yerel seçimlerde yüzde 79,5 oy oranı ile Türkiye rekoru kırarak belediye başkanlığına seçilen Ali Engin, davul zurna eşliğinde İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını alarak, devir teslim töreniyle görevine başladı. Narlıdere Belediyesi meclis üyelerinin davul zurna eşliğinde coşkuyla karşıladığı Ali Engin ve meclis üyeleri, seçim kurulu başkanı Özden Güler’den mazbatasını aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra Narlıdere Belediye binasına eşi ve annesi ile gelen Ali Engin’i Narlıdereli kadınlar ve Narlıdere Belediyesi işçileri ‘Gönlümüzün Rekortmeni Ali Engin Evine Hoş geldin’, ‘Ali Engin ile tüm emekçiler el ele, güzel Narlıdere’ye’ pankartları ile karşıladı. Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanlığı’nda eski Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’dan görevi teslim aldı. Devir teslim töreninde Ali Engin’e, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, İYİ Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aynur Alimoğlu da eşlik etti. Eski Belediye Başkanı Abdül Batur, Ali Engin ve meclis üyeleri tarafından takdim edilen çiçek, pasta, plaket ve çerçevelenmiş bir fotoğrafı ile uğurlandı.

‘İNŞALLAH BU TEMİZ OYLARA LAYIK OLURUZ’

20 yıl boyunca Narlıdere Belediye Başkanı olarak hizmet veren ve yerel seçimde Konak Belediye Başkanı seçilen CHP’li Abdül Batur, 20 yıl sonra Narlıdere’den ayrıldığını vurgulayarak, “Tayinimiz çıktı, Konak’a gidiyoruz. Hem Narlıdere’de hem Konak’ta çok başarılı neticeler alındı. Narlıdere benim yuvam, burada doğduk büyüdük ama her başlangıcın bir sonu var. Bu sonda da ben çok mutluyum. ‘Elveda’ demeyeceğimiz bir kardeşim geldi, ‘Allah’a ısmarladık’ diyeceğim sadece. Her şeyiyle, insani yaklaşımıyla, iş adamı kimliği ile özellikle il başkanlığı yaptığı süreçte yaptığı çalışmalarla herkese örnek olmuş kişiliği olan bir kardeşim Ali Engin. Gözümüz arkada değil. 20 yıldır omuz omuza çalıştığımız çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Ali Engin de yerel seçimde Türkiye rekoru kırdığını hatırlatarak, şöyle dedi:

“Bizleri onurlandıran ve büyük bir sorumluluk yükleyen çok değerli Narlıderelilere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yılda inşallah biz de bu temiz oylara layık oluruz. Partide, iş dünyasında edindiğimiz tecrübeyi önümüzdeki 5 yılda gece gündüz Narlıdere’nin sokaklarına, muhtaçlara, engellilere, kadınlarımıza ve her kesime yardım etmek için kullanacağız. Onun için buradayız. Bunu belediye çalışanlarımızla el ele yapacağız. Seçim kampanyasında da söyledim, ben 15 saat çalışacağım ama her belediye çalışanımız mutlaka şimdi yaptıkları gibi en az 8 saat çalışacaklar. Narlıderelilerin bu temiz oylarını haketmemiz lazım. Çok büyük bir sorumluluk var. Maalesef hepimizin önünde 1989 yılı gibi çok kötü bir örnek var, bir daha onu yaşamayalım. Ekonominin yüzde 80’i yani nüfusun büyük bir bölümü CHP’li, Atatürkçü, sosyal demokrat belediye başkanlarına emanet. Biz bunu 5. yılın sonunda en iyi, en mutlu edecek şekilde teslim etmemiz lazım.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ESHOT otobüsüne zarar veren taksiciye ceza
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.