MYK Gündeminde İzmir Yok

MYK Gündeminde İzmir Yok
  • 17 Ağustos 2016 12:59

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ CHP İzmir’de gözler Ankara’ya çevrildi. Geçtiğimiz hafta CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in istifasıyla yoğun bir sürece giren İzmir yönetimi, tüzük gereği Asuman Ali Güven’i seçerek başkanlık koltuğuna oturtmuştu.

GÜNDEM DE İZMİR YOK

Ancak Genel Merkezin konuya ilişkin hamlesi de merak konusuydu. Dün gerçekleştirilmesi beklenen MYK toplantısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hacı Bektaş Veli’yi Anma Töreni’ne katılması nedeniyle grup toplantısı bugüne alındı. Öte yandan Genel Başkan MYK toplantısını da mecliste yapma kararı aldı. Fakat MYK’nın gündeminde İzmir İl Başkanlığının başkanlık seçimi yer almıyor.

İZMİR’DEN İSİMLER GİTTİ

Öte yandan MYK’da İzmir için karar çıkmasını bekleyen İzmirli yöneticiler Genel Başkana birçok isim götürdüğü de edinilen bilgiler arasında. MYK’nın gündeminde İzmir olmadığı için kararın haftaya çıkması beklenirken, meclisin bu hafta kapanma kararıyla karar Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla gerçekleşecek toplantıya kaldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenleyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.