MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
  • 28 Ekim 2019 11:11

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. Yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Saygılı, mesajında şunları söyledi: “96 yıl önce, yurdumuzun düşman askerlerinden kurtuluşunu gerçekleştiren Aziz Milletimiz, bugün bulunduğu noktaya her türlü zorlukla mücadele ederek gelmiştir.

Bağımsızlık fikrinin taçlandığı Cumhuriyetimizin 96. yılında, adil ve gelişmiş bir ülke olma ve dünya mazlumlarının sözcüsü olma yolundaki çabamıza engel olmak için ihdas edilen kirli oyunlar göstermektedir ki, İstiklal Savaşı; çapı ve yöntemleri değişse de bugün de devam etmektedir.

İstiklal Harbi’mizi zaferle taçlandıran necip Türk Milleti bugün, dimdik ayakta durarak geleceğe emin adımlarla yürümektedir. 96 yıl önce yokluk ve imkânsızlıklar içinde bile umutsuzluğa kapılmayan aziz milletimiz, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü Kurtuluş Savaşı’nı zaferle neticelendirmiş ve bugün de bu mücadeleyi verecek kararlılıkta ve güçtedir.

Cumhuriyetin 100. Yılında daha güçlü, iç huzurunu temin eden, dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olacağına olan inancımızla, MÜSİAD ailesi adına tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını tebrik eder, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi de rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.