Münir Bezmez Konaklı’dan seslendi

Münir Bezmez Konaklı’dan seslendi
  • 11 Şubat 2019 15:15

Konaklı’da düzenlenen geleneksel deve güreşi şenliklerine katılan Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mimar Münir Bezmez ve başkanlık görevini 31 Mart’taki yerel seçimlere kadar sürdürecek olan belediye başkanı Mahmut Badem vatandaşlarla birlikte güreşleri izlediler.

Kalabalığa hitaben konuşan Ödemiş Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez, geleneksel deve güreşi müsabakalarına bugüne kadar emeği geçmiş tüm idareci ve belediye başkanlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, deve güreşi müsabakalarını izlemeye gelen vatandaşların yerleşim sıkıntısına dikkat çekerek, kendisinin göreve gelmesi halinde bu alanda seyir teraslarının oluşturulacağını söyledi.

Şenlikler esnasında çevredeki tepelere konuşlanan vatandaşlara seslenen Bezmez, şu şekilde konuştu:

MÜNİR BEZMEZ: “VATANDAŞLARIN KONUMLARI PEK MÜSAİT DEĞİL”

Değerli ata sporumuz olan Deve Güreşi müsabakalarına hoşgeldiniz. Bugüne kadar bu deve güreşini düzenleyen tüm idarecilerimize ve belediye başkanlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Şimdi beraberce belediye başkanımız Mahmut Bey ile sahayı gezdik. Ama gördük ki, buraya, bu güreşlerimizi izlemek için gelen vatandaşlarımızın konumları pek müsait değil. Allah nasip ederse benim dönemimde, bu göreve geldiğimizde seyir terasları oluşturalım. Buralarda daha rahat ortamlarda güreşleri izleyelim. Daha rahat ortamlarda yemeklerimizi yiyelim istiyoruz”

MÜNİR BEZMEZ: “ALLAH’IN İZNİYLE BENİM DÖNEMİMDE…”

“Allah’ın izniyle gelecek güreşlerimizde bu terasları oluşturacağız . Bu sırtlarda oturan kardeşlerimiz daha rahat bir şekilde seyredebilecek. Daha rahat bir şekilde yemeklerini yiyip bu güreşleri izleyebileceklerdir. Yapılan güreşlerin Ödemişimize, çevremize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tüm develerimize ve sahiplerine başarılar diliyorum, saygılar sunuyorum.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.