Muhtarlar Masası ile sorunlar hızlı çözülecek

Muhtarlar Masası ile  sorunlar hızlı çözülecek
  • 18 Şubat 2019 12:51

 

CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, mevcut başkandan randevu bile alamamaktan yakınan muhtarların 1 Nisan’dan itibaren böyle bir problem yaşamayacağını açıkladı. Köylerde sorunların dağ gibi büyük olduğunu, göreve geldiklerinde hepsini tek tek çözeceklerini belirten Kayalar, “Vatandaşlarımızın rahatlıkla ulaşabildiği bir başkan olacağım. Kaldı ki muhtarlar, belediyenin eli ayağı, gözü kulağıdır. Onlar belediyeye daha kolay ulaşacak. Muhtarlardan kaçmak, onları dinlememek, kabul edilir bir şey değildir. Kuracağımız Muhtarlar Masası’nda görevli bürokratın dinleyip not alacağı sorunların çözümü için anında düğmeye basılacak” dedi.

Muhtarlar Masası ile  sorunlar hızlı çözülecek

Hizmet açığını kapatacağız

Köylerde yaşayan vatandaşların, dibi çürümüş çöp konteynerininin bile yenilenmediğini, bozuk yolların tamirinin yapılmadığını anlattığını belirten Mustafa Kayalar, şu açıklamalarda bulundu: “Kaldırım taşlarını boyamakla yetinip diğer sorunları gözardı etmek, belediyecilik olamaz. Susuzluk çeken köylerimiz var. Gençlerimiz halı saha istiyor. 31 Mart’ta Menderes’i, vatandaşa karşı duyarsız zihniyetten kurtaracağız, yeniden Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğini tesis edeceğiz. 1 Nisan’dan itibaren, köylerden başlayarak, hizmet açığını kapatmaya başlayacağız.”

#mustafakayalar #menderes #chpmenderes

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.