Muğla’ya Şehit Ateşi Düştü

Muğla’ya Şehit Ateşi Düştü
  • 9 Ocak 2016 09:19

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Tolga Sağlam’ın (30) acı haberi ailesine misafir olarak kaldıkları İzmir’in Torbalı ilçesindeki teyzesi Ayfer Engin’in evinde Torbalı Kaymakamı Aydın Memük ve askeri yetkililer tarafından verildi.

Muğla'ya Şehit Ateşi Düştü

Acı haberi alan şehidin Muğlalı olan annesi Nilüfer ve emekli polis olan babası Erdal Sağlam, gözyaşlarına boğuldu. Fenalaşan Sağlam çiftine evin önünde hazır bekletilen 112 Acil servis ekibi, gerekli müdahaleyi yaptı. Şehidin teyzesinin evine Türk Bayrağı asıldı. Biri iki aylık, diğeri 3 yaşındaki 2 çocuk babası olan şehit Tolga Sağlam’ın Ankara Özel Hareket Dairesi’nde görevli olduğu ve bir süre önce geçici görevle Diyarbakır’ın Sur ilçesine gönderildiği öğrenildi. Şehidin Diyarbakır’a giderken Ankara’da öğretmen olan ve 2 ay önce doğum için izinli olan eşi Cansu Sağlam ile çocuklarını Antalya’daki kayınpederinin evine bıraktığı da öğrenildi.

Muğla'ya Şehit Ateşi Düştü

Şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam’ın (30) cenazesi, eşinin isteği üzerine yarın Aydın’ın Efeler İlçesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Füruzan ve Yılmaz Karakoyunlu İzmir’de anılıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.