Milyon Dolarlık AVM’nin Çözümü: Kova!

Milyon Dolarlık AVM’nin Çözümü: Kova!
  • 21 Ocak 2016 13:10

İzmir’in gözde mekanlarından olan Karşıyaka Mavişehir’de yapılan ve görüntüsü ile olduğu kadar barındırdığı mekanlar ve şatafatı ile de dikkat çeken Mavibahçe Alışveriş Merkezi’nin yağmur suyuna karşı ürettiği çözümle ziyaretçileri şaşkına uğratıyor.

Milyon Dolarlık AVM'nin Çözümü: Kova!

Son bir haftadır İzmir’i etkisi altına alan yağmur ve kar yağışının sonrası AVM’nin bir çok yerinde kolonlardan su sızmaya başladı. Bu durum üzerine AVM yetkililerinin aldığı önlem ise su sızması olan ve damlayarak akan bölgelere kova yerleştirmek oldu. AVM tarafından çözüm diye hayata geçirilen bu ilkel yöntem müşterilerinde tepkisini çekiyor.

AVM’nin bazı bölümlerinde inşaat çalışmalarının halen devam ettiğini ifade eden vatandaşlar ve mağaza yetkilileri su sızıntısı olan bölümlere vatandaşların girmediğini belirterek, “İzmir’in en pahalı AVM’sine böyle bir görüntü yakışmıyor. Bu kadar pahalı kiraların alındığı çarşıda böylesi bir aksaklık yaşanmamalı. Sorun yağmur değil kötü işçilik ve para kazanma hırsı ile tamamlanmamış çarşıyı faaliyete geçirme sorunudur” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.