Milli Takım Finlandiya’yı Devirdi

Milli Takım Finlandiya’yı Devirdi
  • 24 Nisan 2016 09:40

İzmir Seferihisar’da oynanan Türkiye Finlandiya Ragbi Avrupa Şampiyonası grup karşılaşmasını Türkiye 45-12 kazandı.

Türkiye Ragbi Milli Takımı, İzmir’in Seferihisar ilçesinde Avrupa Şampiyonası 2.Lig D Grubu maçında Finlandiya’yla karşılaştı. İzzet Gül Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Türkiye 45-12 kazandı.  Karşılaşmayı Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcıları Gürhan Özata, Nilgün Durmazer ve çok sayıda vatandaş takip etti

Milli Takım Finlandiya'yı Devirdi

Maçı farklı skorla kazanan Türk Milli Takımı Avrupa Şampiyonasına katılma ümitlerini devam ettirdi. Maçın sonunda milli oyuncular galibiyeti tribünleri dolduran seyircilerle birlikte kutladı.

Maçın sonunda Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü destekleri nedeniyle Kaymakam Resul Çelik’e ve Belediye Başkanı Tunç Soyer’e birer plaket vererek teşekkür etti. Başkan Soyer’in plaketi Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata tarafından alındı.

Milli Takım Finlandiya'yı Devirdi

Türkiye Ragbi Milli Takımı 30 Nisan Cumartesi günü Norveç’le karşılaşacak. Avrupa Şampiyonası öncesi bu önemli karşılaşma Saat 14.00’da Seferihisar İzzet Gül Stadyumu’nda oynanacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.