Milletvekilleri Toplantısında Neler Konuşuldu?

Milletvekilleri Toplantısında Neler Konuşuldu?
  • 11 Ocak 2016 14:58

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri, CHP İzmir İl Başkanlığında bir araya geldi. Toplantı yaklaşık 3 saat sürerken,  Alaattin Yüksel, toplantının sonunda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.  Yüksel, “İzmir halkının bize verdiği oyların ve iktidarın değerini biliyor ve onlara layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleriyle, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığında bir toplantı gerçekleştiren, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, toplantının son derece faydalı olduğunu ifade ederek. “İzmir’ için gece gündüz çalışan vekillerimizle, daha koordineli bir çalışma yürütme gayretindeyiz” diyerek, şunları söyledi.

TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK

Milletvekillerimizle, İzmir’in Ankara’da engellenen projelerinden, Kamu yatırımlarından hak ettiğimiz payı alamamamıza kadar, İzmir’i ve İzmirli vatandaşlarımızın ilgilendiren bir çok konuyu masaya yatırdık. Bizleri Ankara’da mecliste temsil eden vekillerimizle yaptığımız toplantı son derce faydalı bir toplantı oldu. Bundan sonra, Milletvekillerimizin de katılacağı toplantılarla, İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımızla da bir araya geleceğiz. Koordineli çalışmalarla, İzmir’in sorunlarının çözümü için daha etkili çalışmalar yürüteceğiz. İzmir’de yerel yönetimlerde iktidarız, İzmir’den en çok vekili meclise gönderen siyasi partiyiz. Bu sorumlulukla çalışmaya, projeler üretmeye ve sorunların çözümü için can başla çalışmaya devam edeceğiz. İzmir halkının bize verdiği oyların ve iktidarın değerini biliyor ve onlara layık olmaya çalışıyoruz.  İzmir’i daha da kalkındırarak, sorunlarını çözerek ilk seçimlerde, yüzde 47 olan oy oranımızı, en az yüzde 55’lere çıkarmak hepimizin ortak hedefi.

SİYASİ PARTİLERE “ORTAK ÇALIŞMA”ÇAĞRISI

Yüksel, İzmir’in bekleyen projelerinin gerçekleşmesi ve İzmirlinin hak ettiği hizmeti alması için, tüm siyasi partilerle ortak hareket etmeye hazır olduklarını belirterek ” Söz konusu İzmir’in kalkınması olduğu zaman, biz konuya partiler üstü bir konu olarak yaklaşıyoruz. Elbette yerel yönetimlerimiz ve milletvekillerimizle İzmir için var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak, İzmir’e bir katkı koymak, İzmir’in bekleyen projelerini hayata geçirmek isteyen tüm diğer siyasi partilerle ortak çalışmaya hazırız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.