MHP’deki depremin ardından Karataş’tan ilk mesaj!

MHP’deki depremin ardından Karataş’tan ilk mesaj!
  • 19 Ağustos 2016 13:31

MHP İl Başkanı 5 ilçe teşkilatının feshedilmesinin ardından detaylı açıklama yaptı. Karataş, “Hiç kimseyi ayırmadan birbirimizin kardeşi olarak kabul ediyoruz. Hiçbir fitne odağının ve fitnecinin de bunu bozmasına izin vermiyoruz” dedi.

MHP’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı oluşturulan muhalefet ve imza hareketinin önde gelen ismi Meral Akşener ile 4 ismin kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesinin ardından Antalya’da çok sayıda ilçe teşkilatı kapatılmıştı.

Operasyon dün İzmir’e de sıçradı. İzmir’de 5 ilçe teşkilatının feshedilmesine karar verildi. Genel Merkez tüzüğün 34.maddesini dayanak gösterek Selçuk, Karaburun, Urla, Tire ve Menderes teşkilatlarının feshedildiğini açıkladı.

Karşıyaka ve Bergama teşkilatlarına yeni başkanlar da atanırken, MHP İl Başkanı Necat Karataş’tan ilk açıklama geldi.

Söze ülke gündemini değerlendirip teröre lanet okuyarak başlayan Karataş, “Ülkemiz hiç bitmeyen terörist saldırıların en şiddetlilerini yaşamaktadır. Her gün şehit acıları, yaralı haberleri ve yıkım girişimleri milletimizi derinden yaralamaktadır. Biz terörün de teröristin de sahiplerinin kim olduğunu biliyoruz. Millet olarak bunun da üstesinden gelecek, yaşadığımız yüzyılın Türk Düşmanlığını da yeneceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı olarak Liderimizin emrinde, vatanımızın ve milletimizin hizmetinde Ülkücü Harekete yakışır bir şekilde dim dik duruyoruz. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın. Türk Milliyetçileri yani Ülkücü Hareket kutsal vatanın her karış toprağında sorumluluklarını bilen bir harekettir. Devletimizin ve milletimizin yegâne dayanak noktasıdır” ifadelerini kullandı.

Karataş İzmir’de 5 teşkilatın feshedilmesiyle yaşanan deprem hakkında ise şu açıklamayı yaptı:
Genel Merkezimiz Selçuk, Tire, Menderes, Karaburun ve Urla İlçe teşkilatlarımızı görevden almış Karşıyaka ve Bergama ilçe teşkilatlarımızda da yeni atamalar yapmıştır. Hiçbir şekilde unutulmamalıdır ki Milliyetçi-Ülkücü Hareket yaşlısından gencine, bölünmez ve parçalanamaz bir bütündür. Görevde olan ve ya olmayan bütün Türk  Milliyetçileri sahip oldukları şuurla her zemin ve şartta davalarının gereğini yerine getirmektedirler.

Aslolan MHP’dir, Ülkücü Harekettir
O sebeple bizler için aslolan Başbuğumuzun ifadesiyle İnanç Hareketimiz olan Partimiz; MHP’dir. Onun Kurumsal yapısıdır. Her ülkücü nerede olursa olsun, hangi sıfatı taşırsa taşının Türk Milliyetçiliği Davasının asli unsuru, vazgeçilmez mensubu ve temsilcisidir. Dün Partimiz için bulundukları makamlarda ter döken ve emek harcayan dava arkadaşlarımızla biliyor ve inanıyorum ki yine beraberiz. Bu beraberliğimiz sadece dünyada değil ahrette de sürecektir. Nasıl ki Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi, hiçbirimizi ayırmadan evladı olarak kabul ediyorsa bizler de hiç kimseyi ayırmadan birbirimizin kardeşi olarak kabul ediyoruz.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Gıda kayıplarını önlemek için genç girişimcilerin sinerjisiyle yapay zekâ birleşecek

Fitneye Geçit Yok!
Hiçbir fitne odağının ve fitnecinin de bunu bozmasına izin vermiyoruz. Dün mensuplarımızı bulunduğu makamların üzerinden azarlayan ve değer vermeyenler bugün başka rollere bürünmüş hak ve hakkaniyet savunucusu olma gayreti içinde olsalar bile, yaptıkları hiç unutulmamıştır. İzmir’deki Milliyetçi hareket mensupları hafızası kuvvetli inanç adamlarından müteşekkildir. Ne oyuna gelirler ne de oyuna getirilebilirler!
Ben görevden ayrılan arkadaşlarımı bizlerle beraber verdikleri mücadele için kutluyorum. Hiç yalnız bırakmadılar. Davaları için, emek verdiler, ter döktüler, mallarından vazgeçtiler, ailelerini ihmal ettiler ve daha birçok feragatte bulundular. Erdem ve fazilet gösterdiler… Unutmadım, unutmadık, unutmayacağız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.