MHP’de Karataş’tan genelge: O toplantılara itibar edilmeyecek!

MHP’de Karataş’tan genelge: O toplantılara itibar edilmeyecek!
  • 11 Mart 2016 10:15

MHP’de 1 Kasım genel seçimlerinin ardından muhalefetin çıkışıyla başlayan kriz tam gaz devam ediyor. Süreçte olağanüstü kongre girişimlerinde son söz yargıya kalırken, TBMM Eski Başkanvekili Meral Akşener başta olmak üzere Bahçeli’ye muhalif adaylar saha çalışmalarına start verdi. Partideki kriz ise Genel Merkez’in muhalif teşkilatları bir bir kapatmasıyla gündemdeki yerini koruyor.

Bu gelişmeler ışığında İzmir’de de önemli bir gelişme yaşandı. İl Başkanı Necat Karataş tüm teşkilatlara bir genelge yayınladı.

Genelgede, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, uygulanan kongre takvimleri dışında hiçbir şekilde “Olağanüstü Kurultayın Yapılmayacağını” bildirmiştir. Bu çerçevede faaliyet gösterenlere ve toplantılar düzenleyenlere teşkilat olarak itibar edilmeyecektir” ifadelerini yer verildi.

İŞTE O GENELGE 

Değerli,
İl Yönetim Kurulu Üyelerim,
İlçe Başkanlarım,
Tüm Teşkilat Mensuplarım ve
Türk Milliyetçiliğine gönül vermiş Türkiye ve İzmir Sevdalıları…

Herkesin gözü bizim üzerimizdeyken, tüm varlığını ve dikkatini Türk Milletinin varlığına ve geleceğine çeviren yiğit dava arkadaşlarım!

Millet düşmanlarının, MHP ne zaman düşecek diye hesap yaparken; Türk Milletinin tek dayanağı partisini düşünen yılmaz mensuplarımız!

Vatan bölücü örgüt işgalinde, sınırlarımız güvensiz ve geleceğimiz ipotek altındayken gözünü kırpmadan mücadeleye giren aziz ülküdaşlarım…

Dünya ve Ahiret için birlikte mücadele eden, her türlü maddi kaygıdan uzak gönüller kazanan gönüldaşlarım…

Bizler her şeyden önce bölünmez bir bütünün parçalarıyız. Bu birliğimiz ve bütünlüğümüz önce Türk Milletinin sonra da mensuplarımızın direnç noktasıdır!

Bizi hiç kimse birbirimizden koparamaz, buna yeltenemez ve bunu başaramaz.

Vatan ve millet yolunda kanını, canını, ekmeğini ve dualarını paylaşan ülkücüler zafere de birlikte koşmalıdırlar.

Artık taşlar yerine konmalı, durdurulmak istenen kervanımız derhal yoluna devam etmeli ve hak mücadelemiz biteviye devam etmelidir.

Değerli,
İl Yönetim Kurulu Üyelerim,
İlçe Başkanlarım,
Tüm Teşkilat Mensuplarım ve
Türk Milliyetçiliğine gönül vermiş Türkiye ve İzmir Sevdalıları…

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, uygulanan kongre takvimleri dışında hiçbir şekilde “Olağanüstü Kurultayın Yapılmayacağını” bildirmiştir.

Bu çerçevede faaliyet gösterenlere ve toplantılar düzenleyenlere teşkilat olarak itibar edilmeyecektir.

Temsilcisi olduğumuz MHP genel merkezimizin dışında tertip edilen bu tarz toplantılara katılım sağlanmayacaktır!

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da Atatürk Oratoryosu heyecanı

İzmir Teşkilatımız genel merkezimiz tarafından açıklanan takvime uygun olarak kongre ve kurultay sürecine hazırlanacaktır.

Olağan kurultay sürecinde de Genel Başkan Adaylığı sıfatlarına haiz olan adaylar, geçmişte olduğu gibi İzmir’e ve Türk Töresine yakışır bir şekilde karşılanacak, ağırlanacak ve uğurlanacaktır.

Tüm dava arkadaşlarımın parti disiplinime, ülküdaşlık hukukumuza ve hassasiyetlerimize azami derecede saygı göstereceğine inanıyor, tüm mensuplarımızı ve teşkilat yöneticilerimizi bu konularda bilgilendirmenizi rica ediyorum.

En derin sevgi ve saygılarımla.
Allah’a emanet olun.
Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.