Messi, Barcelona’dan kopuyor!

Messi, Barcelona’dan kopuyor!
  • 26 Ağustos 2020 07:49

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, kulüpten ayrılmak istediğini kulüp yönetimine bildirdi. Messi’nin sözleşmesindeki bir maddeyi kullanarak serbest kalacağı iddia edildi.

Lionel Messi ayrılıacak mı?
Barcelona’da bu ayrılık büyük şok yarattı. Arjantinli yıldız futbolcu, İspanyol ekibinden ayrılmak istediğini yönetime iletti. İspanya’nın önde gelen spor gazetelerinden Marca’nın haberinde kulübe faks çeken yıldız oyuncu, sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmek için girişimlere başladığı yazıldı. Messi’nin sözleşmesinde yer alan bir maddeyi kullanarak serbest kalmak istediği belirtilirken, bu maddenin de 10 Haziran’da sona erdiği ifade edildi. Ancak korona virüs nedeniyle Messi’nin bu maddeyi yürürlüğe koyma talebinde bulunacağı da yazılanlar arasında.

SERBEST KALMA BEDELİ 700 MILYON EURO
Barcelona’nın yeni teknik direktörü Ronald Koeman ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Messi, yapılan görüşmenin ardından takımdan ayrılma kararı aldı. Fakat Barcelona Yönetimi, Messi’nin takımdan bedelsiz ayrılmasını istemiyor. 20 yıldır Barcelona’da forma giyen ve 17 yıldır da A takımda oynayan yıldız futbolcu Messi, İspanyol ekibinin tarihindeki en iyi futbolcu olarak kabul ediliyor. Messi’nin sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedeli ise tam 700 milyon Euro.

EFSANE İSİMLER PUYOL VE SUAREZ AYRILIĞI ONAYLADI
Barcelona’nın efsane stoper Puyol twitterda , Messi’nin ayrılığını desteklediğini ve bu süreçte yanında olduğunu söyledi. Katalanların dünya yıldızı forveti Suarez’de gönderdiği alkış işaretiyle Puyol’u destekledi.Messi, Barcelona'dan kopuyor!

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler Aşık Veysel’deki Uçurtma Şenliği’nde buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.