Menemen Çanakkale şehitlerini unutmadı

Menemen Çanakkale şehitlerini unutmadı
  • 18 Mart 2020 15:42

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitlerini Anma Günü Menemen’de düzenlenen resmi törenle gerçekleştirildi.   

 

Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler nedeniyle ülke genelindeki tüm etkinlerinin iptal edilmesi nedeniyle sadece anma şeklinde gerçekleşen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü resmi törenine, Menemen Kaymakamı Mustafa Özkaynak, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, 57. Topçu Tugayı Komutan Yardımcısı Albay İbrahim Ethem Çağcı, CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Noyan Özkan, Başkan Danışmanı Mustafa İlhan, gaziler ve askeri erkan, ilçede görevli bürokratlar ve muhtarlar katıldı. Yıldıztepe Şehitliği’nde gerçekleşen törende şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelenklerinin sunumunun ardından tören, şehitliğin ziyaret edilerek karanfil bırakılması ile son buldu.

Menemen Çanakkale şehitlerini unutmadı

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajla bu özel günü kutladı. Başkan Aksoy mesajında, “Çanakkale Deniz Zaferi, bağımsızlığı uğruna emperyalizme karşı gövdesini siper etmekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıl yönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan destansı zaferin bütün kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi. Menemen Çanakkale şehitlerini unutmadı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Vatandaş istedi, Başkan Önal talimat verdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.