Menemen Belediyespor’da Suat Kaya ayrılığının perde arkası

Menemen Belediyespor’da Suat Kaya ayrılığının perde arkası
  • 13 Mayıs 2019 15:22

3 sezondur görev yapan ve kariyerinde ilk defa şampiyonluk yaşayan teknik direktör Suat Kaya, Menemen Belediyespor ile yola devam etmeyeceğini açıkladı.

Kulüp yönetimi ve yeni belediye yönetimi arasında yaşanan krizlerin ardından Kaya’nın da devam etmeme kararı alması, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta tarihinde ilk kez şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Menemen Belediyespor’da morallari iyice bozdu.

Kaya’nın istifasının arkasında futbolcu başına söz verilen şampiyonluk primi olan 10’ar bin euronun verilmemesi olduğu, yine futbolcuların maaşlarını 2 aydır alamadığı ve isyan noktasına geldiği öne sürüldü. Ayrıca kulüpte 3 sezon gecesini gündüzüne katan ve 1 Lig’in hep kıyısında dönen Kaya, bu sezon yakaladıkları şampiyonluğu, özellikle iki ismin kendine mal etmesine de üzüldüğü ve bunlardan birinin sportif direktör Cenk Laleci olduğu ileri sürüldü.

Sözleşmesi bu ay sonu bitecek teknik direktör Suat Kaya’ya şu ana kadar kulüpten herhangi bir teklif gelmediği de iddia edilirken, yurt içinden ve yurt dışında teklifler alan Kaya’nın bunları değerlendireceği öğrenildi. 25 Mayıs’ta kongreye gidilecek kulüpte büyük bir kongre belirsizliği yaşandığı ve bu durumdan hem futbolcular hem de teknik ekibin rahatsız olduğu ve son olarak eski Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin ile yeni belediye yönetimi arasında yaşanan krize ek olarak kulubün mali açıdan büyük bir çıkmaz içinde olduğu ileri sürüldü.

Şahin’in kulüp başkanı seçilmesi halinde çok ciddi bütçeler ayıramayacağını Kaya’ya söylediği, kopuşta bu sözlerin de etkili olduğu ifade edildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.