Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un tutuklanması davasındaki kilit ismi tutuklandı!

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un tutuklanması davasındaki kilit ismi tutuklandı!
  • 3 Nisan 2023 12:09

Menemen Belediyesi eski Başkanı Serdar Aksoy’un cezaevine girmesine neden olan Ali Kamalı, tehdit ve şantaj suçlaması nedeniyle tutuklandı.

Menemen Belediyesi’nde görevden uzaklaştırılan eski Başkan Serdar Aksoy’un cezaevine girmesine neden olan hurda davasında Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak’la birlikte kilit rol oynayan ve hurdalıktaki görüntüleri gizlice çekerek Aksoy aleyhinde ifade veren Ali Kamalı, tehdit ve şantaj suçlamasıyla tutuklandı. Menemen’in bilinen isimlerinden sarraf Ö.S’ye şantajda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Kamalı’yla birlikte iki polis memurunun da tutuklandığı öğrenildi. Kamalı’nın avukatlığını ise belediye seçimlerinde AK Parti’den Serdar Aksoy’un rakibi olan Durmaz Bayraktar’ın oğlu Ömer Bayraktar yapmakta.

Eski belediye çalışanı olan Kamalı, Serdar Aksoy tarafından görevden atılmasının ardından Menemen’de inşaat işleri yapmaya başlamıştı. Kamalı’nın inşaatlardaki ortaklarının ise Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak ve meclis üyeleri Hasan Ünal ile Ali Aydın olduğu iddiaları gündeme gelmişti. CHP’nin Ankara’dan ithal meclis üyesi Hasan Ünal, Aksoy’un CHP’den ayrılmasında etkin bir rol oynamış, Menemen Davası sürecinde ise CHP’den istifa etmişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzBB Yayınları’ndan 9 yeni kitap
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.