Menderes’ten Tunç Soyer’e defans

Menderes’ten Tunç Soyer’e defans
  • 28 Temmuz 2023 13:07

Geçtiğimiz gün basın mensupları ile bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Harmandalı çöp depolama alanı ile ilgili konuyu da masaya yatırırdı. Çöp depolama alanının yeterli gelmediğini Bergama ve Ödemiş çöp atık bertaraf tesisilerin de bir sıkıntı olmadığını ancak bu alanların arttırılması gerektiğine vurgu yaparak, Menderes ve Urla için girişimlerin yapıldığını fakat engellerle karşılaşmaya başladıklarını anlatarak İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’den yardım istedi.
Yıllardır süre gelen konuya Menderes Eski Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’da destek vermiş ve “Bu tesisi kimse çöplük olarak düşünmesin. Burası ayrıştırma yapılan ve enerji üretilen bir fabrika. Tesisin Menderes’e herhangi bir zararı olmaycak” ifadelerini kullanmıştı.
Ancak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu desteği mevcut Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan’dan göremedi. Soyer’in açıklamasının ardından sessizliğini koruyan başkan Özkan bu davranışı ile parti koridorlarında “Projeye destek vermeyerek başkan Tunç Soyer’e mesafe koyuyor. Birlikte siyaset yapmak istemiyor mu?” söylemlerinin çıkmasına da neden oldu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK BELEDİYESİ ATALIK TOHUMLARDAN ÜRETTİĞİ FİDELERİ HALKLA BULUŞTURDU
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.