Menderes Belediyesi’nden Görece’de yol yapım seferberliği

Menderes Belediyesi’nden Görece’de yol yapım seferberliği
  • 4 Ağustos 2022 10:31

Menderes Belediyesi Görece Hürriyet Mahallesinde yol yapım seferberliği başlattı. Yapılan çalışmalarla 7 sokak yeni görünümüne kavuştu.

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar doğrultusunda son olarak Görece Hürriyet Mahallesi’ndeki 7 sokağın yol yapım çalışmaları tamamlandı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, “İlçemizin 44 mahallesine eşit hizmet anlayışımızla çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla Menderes’imizde yenilenmeyen yol kalmayacak” dedi.Menderes Belediyesi’nden Görece’de yol yapım seferberliği

7 sokağa yaklaşık 5 bin metrekare kilit parke döşendi

Çalışmalar kapsamında, Görece Hürriyet Mahallesindeki 7 sokakta yol yapım çalışması gerçekleştiğini belirten Başkan Vekili Özkan, şunları kaydetti:

“Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışmaları kapsamında 5158, 5150, 5157, 5151, 5152, 5164 ve 5162 sokaklarımızda yol yapım çalışmalarımızı tamamladık. Yaklaşık bin metre bordür ve 5 bin metrekare kilit parkenin döşendiği yollarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Menderes’imizin 44 mahallesinde aynı özveri ve isteğimizle çalışmalarımız devam edecek.”Menderes Belediyesi’nden Görece’de yol yapım seferberliği

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menemen Çocuk Köyü’ne rekor ziyaretçi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.