Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Kimse mağdur ve mahrum olmayacak”

Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz;  “Kimse mağdur ve mahrum olmayacak”
  • 13 Mart 2024 12:09

Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz; her gittiği yerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Çileme ve Karakuyu Mahallelerinde hemşehrilerine seslenen Akdeniz; sorunları ve eksikleri dinleyerek, “Kimse mağdur ve mahrum olmayacak.” diyerek şunları söyledi; “Çileme’miz ve Karakuyu’muzun yolları yapılacak. Altyapı sorunları çözülecek. Düğün salonundan, kooperatif desteklerine tüm sorunları biliyorum. Hiç merak etmesinler, bir bir her eksiği tamamlayacağız. Çiftçimizin üretim ve pazarlamasını desteklemeyi de görev edineceğiz.”

Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz;  “Kimse mağdur ve mahrum olmayacak”

Çileme mahallesi halkıyla bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz; tarımla geçinenlerin ağırlıkta olduğu mahalleye ilişkin şunları söyledi; “Üretim ve pazarlama şartlarının iyileştirilmesi, kazancınızın güvence altına alınması için devletle aranızda köprü olacak ama mutlaka kooperatiflerimizi destekleyeceğiz. Mahallemize doğal gazın getirilmesi için de girişimimiz olacak ve mutlaka bunu sağlayacağız. İnşaatı devam eden okulumuzun takipçisi olacağız. Yollarımız malum. Mutlaka düzeltilecek. Düğün salonu talebinizi biliyorum. Hepiniz mahallenizin insani ihtiyaçlarının giderilmesini bekliyorsunuz. Gençlerimiz, halı saha istiyor. Yapacağım. Tüm bu isteklerinizi 1,5 yıl içinde tamamlayacağım. Yeter ki, bu kardeşiniz, belediye başkanı olabilsin. Bu da ancak sizlerin güven ve desteğiyle olur. Bana vereceğiniz destek, Menderes’in geleceğine vereceğiniz destektir.”

 

Temel sorunlara çözüm ve kalkınma hamleleri

Mahallelerde büyük buluşmalara imza atan Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz; Karakuyu Mahallesi’nde de destek gördü. Akdeniz, mahalle sakinleriyle soru cevap şeklinde yürüttüğü buluşmada; temel sorunları hızla çözüp kalkınma hamlelerine geçeceklerini ifade etti. Sinan Akdeniz; “Karakuyu’da zeytinlik yollarının yapılmayan bölümlerini tamamlayacağız. Hemşehrilerimin bu konudaki mağduriyetini biliyorum. Elektrik burada da sorun. Kurumlar arası işbirliği ile hızla çözeceğiz. Mahallemizde yeni kurulan tır kantarının çevre düzenlemesini yaparak orman ve mera vasfını bitirmiş olan alandan 5 bin metrekarelik yeri düzenleyerek, Çileme, Karakuyu ve Tekeli Mahallemizin hizmetine sunacağız. Pamuk, mısır ve diğer ürünlerin çevre ilçelerde değerinde satılmasına yönelik adımlarımız olacak. Atıl durumda olan muhtarlık binamızı mutlaka mahallemize kazandıracağız. Altyapı, kanalizasyon eksikleri giderilecek. Menderes; tarımsal üretimiyle marka. Bize düşen de bu markayı büyütmek ve kentsel sorunları çözerek vatandaşımızı mağduriyetlerinden kurtarmak.” diye konuştu.Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz;  “Kimse mağdur ve mahrum olmayacak”

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇADA PELİKANLAR  VATANDAŞLA DOST BALIKÇIYLA ARKADAŞ 
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.