Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Daha çok gönül sofraları kuracağız.’’

Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz;  “Daha çok gönül sofraları kuracağız.’’
  • 25 Mart 2024 11:32

Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz; son düzenledikleri iftar yemeğinde binlerce hemşehrisiyle buluştu. Menederesliler, AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İl Başkanı Bilal Saygılı ve MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı’nın da katıldığı gönül sofrasına büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkan Adayı Akdeniz; bu sofraları 1 Nisan’dan sonra da kuracaklarını söylerken; Bursalı, Saygılı ve Ayvalı ise önemli mesajlar verdi.

 

Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı olarak her gün büyük kitlelerle buluşan Sinan Akdeniz; şöyle konuştu; “Bu gönül sofralarını inşallah Nisan’dan sonra daha çok kuracağız. Birlikte kazanacak, birlikte bölüşecek, birlikte çoğaltacağız. Menderesli hemşehrilerimin her gittiğim yerdeki teveccühüne layık olmaya çalışacağım. Heyecanım büyük. 1 hafta sonra; görev ve yetkim olduğu takdirde bu iftar sofralarının bereketini tüm ilçeme yaymak için çalışacağım. Sözünü verdiğim her projeyi hayata geçirmek için çalışacağım. Kapı da makam da Menderes halkının. Gerekirse oturmayacak. Uyumayacağım. Bana güvenen hiç kimseyi pişman etmeyeceğim.”

Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz;  “Daha çok gönül sofraları kuracağız.’’

“Akdeniz, gönüllere taht kurmuş”

 

İftar yemeğinin ardından Mendereslilere seslenen AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı; “Sinan Akdeniz; naifliği, duruşu ve kimliğiyle gördük ki, Menderes’in gönlüne zaten taht kurmuş. Başkan olduktan sonra da bu bilinçle çalışacaktır. Tarımda, turizmde, ticarette ve ihracatta büyük adımları olacak; önemli projelere imza atacaktır.’’ dedi. İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı ise yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı’ndan önce bir bayram yapma çağrısında bulundu. İftara katılan binlerce Menderesli’ye seslenen Bursalı; “ Bu bayramı birlikte yapalım. Sinan Akdeniz’i seçerek; Ramazan Bayramı’ndan önce bir bayram yapıyor muyuz?” deyince, büyük alkış aldı. MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı ise; ilçenin Akdeniz’in dokunuşuyla yükseleceğini belirtti. Ayvalı şöyle konuştu; “Menderes, taşıdığı potansiyelle, bu boş vermişliği hak etmiyor. Menderes, ancak, Sinan Akdeniz’in elinde yoğrulursa çok daha güzel bir yer olacak.” açıklamasında bulundu.Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz;  “Daha çok gönül sofraları kuracağız.’’

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Temizlik İşleri personeline sabah vardiyası ziyareti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.