Manisa’da 4,8 büyüklüğünde deprem!

Manisa’da 4,8 büyüklüğünde deprem!
  • 24 Şubat 2020 08:49

Bu sabah Manisa’nın Akhisar ilçesinde 4,8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Çok geniş bir alanda etkisini gösteren depremin şiddeti İzmir, Balıkesir ve Bursa’da da hissedildi. Manisa Valiliği, merkez üssü Akhisar ilçesi olan 4,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını açıkladı.

AFAD verilerine göre, bugün saat 05.43 merkez üssü Akhisar’ın Karabörklü Mahallesi’nde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem 7 kilometre derinlikte gerçekleşirken, başta Manisa il merkezi olmak üzere, çevre ilçeler ve İzmir’de de hissedildi.

Akhisar’da gerçekleşen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından büyüklükleri 3,7 ile 1.6 arasında değişen 20 artçı sarsıntı yaşandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, saat 05:43’te merkez üssü Akhisar olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Açıklamada, “An itibarıyla depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası için plan değişikliği
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.