Manisa FK’dan Örnek Davranış

Manisa FK’dan Örnek Davranış
  • 11 Şubat 2020 13:59

Manisa FK'dan Örnek Davranış

 BerkeMankır 

     TFF 2. Lig’in 23. haftasında 15 Şubat Cumartesi  günü  Yılport Samsunspor’u konuk edecek olan Manisa Futbol Kulübü,  karşılaşmanın bilet gelirlerini Manisa’da ki depremden etkilenen vatandaşlara bağışlayacağını açıklayarak örnek bir davranışa imza attı. Kulüp Başkan Mevlüt Aktan, “ Taraftarlarımız bu maça gelerek hem takımlarına hem de depremzedelere destek olacaklar. Bu bilinçle tüm Manisalıları tribünleri doldurmaya davet ediyoruz” dedi.

 

Şampiyonluk yolunda ilerleyen ve şampiyonluktaki en güçlü rakibi Yılport Samsunspor’u ağırlayacak olan Manisa Futbol Kulübü, Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın bilet gelirlerini Manisa’da ki depremden etkilenen vatandaşlara bağışlanmasına karar verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, “ Taraftarlarımızın desteği bizim için her zaman büyük önem taşıyor. Cumartesi günü konuk edeceğimiz Yılport Samsunspor maçında taraftarlarımızın desteğine bu kez Manisa’da yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlarımızın da ihtiyacı olacak. Çünkü bu maçın bilet gelirini Manisa Futbol Kulübü olarak depremzedelere bağışlama kararı aldık” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayraklı’da karavan işgaline zabıta engeli
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.