Manavkuyu’da Gökhan Kafalı’dan sarı listeye destek mesajı

Manavkuyu’da Gökhan Kafalı’dan sarı listeye destek mesajı
  • 18 Temmuz 2023 22:00

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı’da devam eden mahalle delege seçimlerinde, Manavkuyu’da sarı liste destekçisi olan Bayraklı Belediyesi meclis üyesi Gökhan Kafalı, parti üyelerine bir mesaj gönderdi.

23 Temmuz Pazar günü yapılacak olan seçim öncesinde parti üyelerine mesaj atan Kafalı, her oyunun dev çınarın toprağına su olacağını vurgulayarak, destek verilmesi halinde partiyi aydınlık bir geleceğe taşımanın haklı gururunu yaşayacaklarını ifade etti.

Mesajda şu ifadelere yer verildi;

“Değerli yoldaşım, bizler 1919’da Samsun’dan doğan SARI güneşimizin hayat verdiği, durmaksızın serpilip büyüyen yüz yıllık dev çınarımızın hem toprağa sımsıkı sarılan güçlü kökleri, hem de taze genç filizleriyiz. 23 Temmuz Pazar günü, demokratik siyasetin ilk adımı olan CHP mahalle delege seçimlerinde SARI LİSTE’ye vereceğiniz her oy, dev çınarımızın toprağına bir damla su olacaktır. Sizin desteğiniz ile partimizi aydınlık bir geleceğe taşımanın haklı gururunu hep birlikte yaşayacağız. Zafere giden bu yolda kol kola yürümek dileğiyle…”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.