Makedonya’dan Bornova’ya övgü

Makedonya’dan Bornova’ya övgü
  • 31 Ekim 2023 11:03

Makedonya Veles Belediye Başkanı Goran Stojanoski ve Makedonya Gümrükler Müdürü Faton Hasani, Makedonya Göçmenleri Derneği Genel Başkanı Kadri Altınkalp ve beraberindeki heyet Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Veles Belediye Başkanı Goran Stojanoski ve heyettekiler Bornova Belediyesi’nin hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin çok önemli olduğunu söyleyerek bütün belediyelerin örnek alması gerektiğini söylediler.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Makedonya Veles Belediye Başkanı Goran Stojanoski ve beraberindeki heyetin ziyaretinde, Bornova’da hayata geçirdikleri proje ve hizmetleri de anlattı. İki belediye arasındaki işbirliği olanaklarının da gündeme geldiği ziyarette Başkan İduğ, Bornova Belediyesi’nin vizyon projeleri hakkında bilgi verdi. Bornova Belediyesi’nin kendi asfalt üretim tesisini kurması sayesinde elde edilen hızlı ve ekonomik asfalt serim hizmetinin vatandaşlarda büyük bir memnuniyet yarattığını dile getiren Başkan İduğ, Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Kız Yurtları gibi projelerin göreve gelir gelmez ortaya koydukları etkin kaynak kullanımı sayesinde hayata geçirildiğini söyledi. Bornova Belediyesi’nin kullandığı araçların kiralama yöntemi yerine satın alınmasıyla tasarruf hamlesini başlattıklarının altını çizen Başkan İduğ, “Bornovamıza onlarca yıl hizmet edecek tesisleri kazandırmanın mutluluğunu yaşarken bir yandan da Kahramanmaraş Depremi’nin hemen ardından, çok kısa sürede çadır kentler kurup yardım malzemeleri göndererek depremzedelerin yaralarını sarmaya çalıştık. Bugüne kadar insanımız için en iyisini yapma anlayışıyla çalıştık” dedi. Ziyarette başta çeşitli alanlarda eğitimler olmak üzere pek çok konuda işbirliği yapılması için fikir alışverişinde bulunuldu.

Makedonya Veles Belediye Başkanı Goran Stojanoski, Bornova’dan bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un hayata geçirdiği projeleri bence her belediyenin örnek alması gerekiyor. Biz de bundan sonra Bornova ile bağımızı koparmayacağız. Birlikte çalışmanın çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çatı Bostanlı sanatın ‘marka’ yüzü olacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.