“Maalesef kokuyor sayın Soyer”

“Maalesef kokuyor sayın Soyer”
  • 6 Ağustos 2023 16:43

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ‘Ve başardık. İzmir genelinde %90 oranında kokuyu azalttık.’’ sözlerine karşı, ‘’Maalesef kokuyor Sayın Soyer! İkbal telaşınızı anlıyoruz! Körfezdeki kokuyu alamayışınızı anlamıyoruz! ‘’ diye cevap verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi, ‘’Maalesef kokuyor Sayın Soyer! Hem de burun direklerini sızlatacak, kapıyı pencereyi kapattıracak kadar kokuyor! İkbal telaşınızı anlıyoruz! Körfezdeki kokuyu alamayışınızı anlamıyoruz! Zamanınızın daraldığını anlıyoruz! Ama halen sokağa çıkmayışınızı anlamıyoruz! Koku, çöp, kent içi ulaşım gibi hangi temel konu varsa yılan hikâyesine çevirdiniz! Çözümsüz bıraktınız! Fotoğraf vermenin, dört duvar arası toplantılar yapmanın, twit atmanın ötesine geçemediniz! Bürokratlarınızın yanlışları, danışmanlarınızın bilgisizliği içinde savrulup gittiniz! Maalesef sürenizin sonuna geldik Sayın Soyer!’’

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dünya Dans Günü’nde Bornova’da 280 dansçı sahneye çıktı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.