Kursiyerlerden muhteşem sergi

Kursiyerlerden muhteşem sergi
  • 25 Mayıs 2016 11:10

Buca Belediyesi Şirinyer Aktivite Merkezi’nde açılan el sanatları kurslarına katılan kadınlar, edindikleri yeteneklerini 300 parçalık sergiyle ortaya koydu. Kat-ı (üç boyutlu resim), rölyef, bez bebek, resim ve ahşap boyama eserlerinden oluşan sergi 27 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilecek.

Buca Belediyesi ve Buca Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa açtığı el sanatları kursları muhteşem eserler yaratılmasına imkan sağladı. Şirinyer Aktivite Merkezi’nde ücretsiz olarak eğitim gören 150 kursiyer kısa sürede öğrendikleri el sanatlarındaki maharetlerini birbirinden değerli eserler yaratarak ortaya koydu.

Kursiyerlerden muhteşem sergi

Üç boyutlu resim, rölyef, bez bebek, resim ve ahşap boyama kurslarına katılan kursiyerler kurs dönemi boyunca öğrendiklerini uyguladıkları eserleriyle 300 parçadan oluşan ‘El Sanatlar Sergisi’ açtı.

Kursiyerlerden muhteşem sergi

Buca Belediyesi Şirinyer Aktivite Merkezi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunulan serginin açılışını Buca Belediye Başkan Yardımcısı Beril Özalp ve Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Dere birlikte yaptı. 300 el emeği göz nuru eserin sergilendiği ‘El Sanatları Sergisi 27 Mayıs’a kadar ziyarete açık kalacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.