Kritik Kabine Toplantısı bugün Kısıtlamalar geri gelecek mi?

Kritik Kabine Toplantısı bugün Kısıtlamalar geri gelecek mi?
  • 7 Eylül 2020 08:30

Koronavirüs günlük vaka sayısının 1500’ün üzerine çıkmasıyla birlikte “Kısıtlamalar geri gelecek mi?” sorusu sorulmaya başladı. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bir sunum yapması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin kritik konu başlıklarından birini son dönemde artan koronavirüs vaka sayıları oluşturuyor.Kabine Toplantısı bugün saat 15.00’te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak .

Sokağa Çıkma Yasakları Geri Gelecek mi?
Günlük 1500 vakanın görülmesi üzerine kısıtlamaların geri gelip gelmeyeceği tartışılırken, önlemlerin artırılması Kabine’nin gündeminde. Bu kapsamda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bir sunum yapması bekleniyor.

Toplantının Diğer Konusu Doğu Akdeniz
Doğu Akdeniz’deki sondaj faaliyetleri sonrası artan gerilimin de Kabine toplantısında görüşülmesi bekleniyor. Akdeniz Fırtınası Tatbikatı, Fransa’nın tutumu, Almanya’nın arabuluculuk çabaları, Yunanistan’dan gelen açıklamalar değerlendirilecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı’da kaçak moloz dökümüne pişman eden ceza!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.