Konaklılar 10 Kasım’da ‘Atatürk’ü izleyecek

Konaklılar 10 Kasım’da ‘Atatürk’ü izleyecek
  • 7 Kasım 2023 11:04

Konak Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85’inci yılında, İzmirlileri “ATATÜRK” filminde buluşturuyor. Atatürk’ün çocukluk yıllarından Milli Mücadele’ye giden yaşam öyküsünün anlatıldığı Atatürk filminin Karaca sinemasında 10 ve 11 Kasım’da yapılacak gösterimleri için koltuklar Konak Belediyesi’nce İzmirliler için ayrıldı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da 10 Kasım’da Atatürk filmini İzmirli seyirciyle birlikte izleyecek.

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Mustafa Kemal Atatürk’e özlemin giderek büyüdüğü 85’inci yılda, İzmirlileri “Atatürk” filmini hep birlikte izlemeye davet etti. Konak Belediyesi’nin 10 Kasım’a özel düzenlediği organizasyonla 10 ve 11 Kasım’da iki Karaca sinemasında “Atatürk” film gösterimlerinde koltuklar Konaklı seyirci için rezerve edildi.

10 Kasım’a özel gösterim 

Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yaptığı, yetenekli oyuncu Aras Bulut İynemli’nin ise Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı filmin gösterimleri Karaca sinemasında yapılacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluk yıllarından Milli Mücadele’ye giden yaşam öyküsünün anlatıldığı filmin 10 Kasım’daki gösteriminde Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da seyirciler arasında yer alacak. Karaca sinemasında, 10 Kasım tarihinde saat 17.45 ve 20.30 seansları, 11 Kasım’da ise 12.00, 15.00, 17.45 ve 20.30 seansları için sınırlı sayıdaki ücretsiz davetiyeler 7 Kasım Salı günü saat 18.00’den itibaren Türkan Saylan Kültür Merkezi’nden temin edilebilecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay Fen İşleri Şantiyesi'nde güne başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.